Vrijdag 05.06.20 | 10.27 uur

Ondernemersechtpaar Mulder trots op vernieuwde winkel

Lachende gezichten bij opening Jumbo Hasselt

Lachende gezichten bij opening Jumbo Hasselt

Lachende gezichten bij opening Jumbo Hasselt© DKN | RDV

Jumbo Hasselt Mulder (Buiten de Venepoort 5-7) in Hasselt heeft op woensdag 13 maart 2019 feestelijk zijn deuren geopend. De bestaande medewerkers van de voormalige EMTÉ Supermarkten blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek. De nieuwe supermarkt is onder meer uitgerust met zelfscan en een zogenaamde 'Pick Up Point'.

Feestelijke opening
Tijdens de opening hedenochtend ontvingen de eerste 150 klanten een bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden de komende dagen getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 16 maart 2019).

Ondernemersechtpaar R. Mulder
De ondernemers van de nieuwe Jumbo Hasselt, ondernemersechtpaar R. Mulder, zijn trots op de vernieuwde winkel: "In deze Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en heb je een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Daarbij staan onze gastvrije en deskundige medewerkers iedere dag klaar om het winkelend publiek te verwelkomen."

'Pick Up Point'
Online bestellingen ophalen wanneer het uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via Jumbo.com en de Jumbo Apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, kunnen deze in Hasselt afhalen bij een speciale balie.

Een rijke geschiedenis
Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Het familiebedrijf uit het Branbantse Veghel is ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerd, grondlegger van het huidige Jumbo Supermarkten. Jumbo telt momenteel ruim 580 supermarkten, vijf Foodmarkten en een online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een groot aantal Emté winkels.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 13.03.19 | 11.00 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 7°
Meer weer...
Morgen:
16° | 6°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.36549 s