Dinsdag 25.06.19 | 17.11 uur

Zangleerlingen Barbara Lok voor het voetlicht

Vocalgroep Lok en Lol zorgt voor feestje in Sluuspoort

Vocalgroep Lok en Lol geeft vrijdag 22 maart 2019 een concert in Sluuspoort. Het belooft een vrolijke, afwisselende avond te worden met liedjes uit een breed repertoire. Het optreden van Lok en Lol begint om 20.00 uur.

Lok en Lol is een koor dat bestaat uit geselecteerde zangleerlingen van Barbara Lok. In 2011 werd vol enthousiasme begonnen vanuit Sint Jansklooster, inmiddels repeteert het koor vrijwel maandelijks onder leiding van Barbara Lok in Sluuspoort Zwartsluis.

De vocalgroep bestaat uit 17 talentvolle leden die, naast het plezier met elkaar, graag op een hoog niveau met elkaar willen zingen. Lok en Lol onderscheidt zich van andere koren door onder meer het niveau van de arrangementen en bovenal wordt er gestreefd naar een (bijzonder) hoge muzikale kwaliteit!

Het repertoire bestaat onder andere uit The longest time en Lullabye van Billy Joel, The last resort van The Eagles, I still haven’t found what I’m looking for van U2, Freedom van George Micheal, De hemel is dichtbij van Bastiaan Ragas alsmede uit een reeks van eigen geschreven nummers van Barbara Lok.

In de bijna acht jaar van het bestaan heeft Lok en Lol flink én met succes, aan de weg getimmerd. Hoogtepunten zijn onder meer deelname aan het concert `U2 by the 3j`s`, als achtergrondkoor optreden bij concerten van Syb van der Ploeg en Ernst Daniël Smidt, optreden tijdens regionale evenementen als het W.G. van der Hulst Festival, kerkst in Oud Kampen en Sail Kampen en het verzorgen van de backing vocals bij Pearl Joan, Charly Luske en de eigen dirigent Barbara Lok tijdens het Rabo Regio Concert. De variatie in deze optredens geeft aan hoe breed inzetbaar Lok en Lol is.

Sluuspoort is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een kop koffie of thee.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 18.03.19 | 15.08 UUR


advertentie

Vandaag:
35° | 21°
Meer weer...
Morgen:
30° | 18°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27814 s