Dinsdag 25.06.19 | 17.11 uur

Fotoclub Positief houdt clubavond op 26 maart

Ron Greve maakt zijn opwachting bij Fotoclub Positief

Een kijkje door de lens van fotograaf Ron Greve

Een kijkje door de lens van fotograaf Ron Greve© Ron Greve

Fotoclub Positief is elke keer weer op zoek naar nieuwe inspiratie om de creativiteit en de kwaliteit van haar leden te verhogen. Nieuwe ideeën opdoen, creatieve invulling geven aan en het bespreken van de fotografische werkopdrachten zijn onderdelen van elke clubavond. Daarom is voor 26 maart 2019 Ron Greve uitgenodigd.

Ron is een veelzijdig fotograaf. Op zijn website staat een overzicht van zijn werk: portret, meubels, stillevens en meer (www.rongreve.nl) Maar vooral heeft hij naam gemaakt met het fotograferen van culinaire gerechten. Zo is Ron regelmatig aan het werk voor Jonnie Boer.

Prachtige kleurrijke composities zijn het resultaat. Ron komt op de clubavond vertellen over zijn manier om culinaire producten te fotograferen. Interessant voor ons als club, maar ook voor veel anderen die wel eens hebben geprobeerd hun maaltijd op de foto te zetten. De ervaring leert, dat dat nog niet meevalt. Daarom nodigt de fotoclub belangstellenden uit om op de clubavond aanwezig te zijn om te genieten van mooie foto’s en een interessant verhaal.

Van niet-leden wordt een bijdrage van 5,00 euro, inclusief kop koffie/thee, verwacht. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur in de vergaderruimte van de Bibliotheek in Hasselt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 20.03.19 | 15.03 UUR


advertentie

Vandaag:
35° | 21°
Meer weer...
Morgen:
30° | 18°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.27758 s