Zaterdag 06.06.20 | 08.06 uur

Van den Belt Stoffering en Maintain nieuwe jeugdsponsoren

Sponsoren dragen Tennisclub Hasselt warm hart toe

Van den Belt Stoffering en Maintain nieuwe jeugdsponsoren

Van den Belt Stoffering en Maintain nieuwe jeugdsponsoren© TC Hasselt

Van den Belt Stoffering en Maintain worden de nieuwe sponsoren voor de jeugd en verbinden zich voor drie jaar aan Tennisclub Hasselt. Zij volgen hiermee voormalig jeugdsponsor Vesta Chemicals op. Dat heeft Tennisclub Hasselt dinsdag laten weten.

Van den Belt Stoffering verzorgt de complete stoffering van woningen, kantoren en bedrijfsruimten. De jarenlange ervaring van eigenaar Arjan van de Belt heeft ertoe geleid dat zijn onderneming een belangrijke speler is in de markt. Verschillende toonaangevende bedrijven in het land maken gebruik van de diensten van dit stofferingsbedrijf.

Datzelfde geldt voor Maintain. Hoewel deze onderneming voornamelijk in de omgeving Zwartewaterland opereert heeft zij inmiddels een mooie klantenkring opgebouwd. Maintain betekent 'onderhouden' en de naam klinkt bijna als Marthijn. De onderneming verzorgt onderhoud aan woningen en jachten. Ook schilderwerk, tuinonderhoud en kleine verbouwingen behoren tot de dienstverlening.

Arjan en Marthijn zijn geen onbekenden van de tennisclub. Sinds een aantal jaren zijn beiden lid en in korte tijd hebben zij de nodige ervaring in tennis opgedaan. Beide heren staan ook regelmatig tegenover elkaar en dan gaat het fanatiek eraan toe. Beide heren zijn aan mekaar gewaagd en zitten ook in de commissie Beheer & Onderhoud. Onlangs heeft Marthijn het voorzitterschap van deze commissie overgenomen van oud-gediende Herman Polman.

Het duo laat weten 'het belangrijk te vinden om de jeugd te stimuleren voor de tennis en ze tijdens hun lidmaatschap optimaal te begeleiden'. De dochter van Arjan tennist ook en heeft hier veel plezier in.

Tennisclub Hasselt is erg blij met deze nieuwe sponsorovereenkomst en wil Arjan van den Belt en Marthijn Mekkelholt dan ook hartelijk danken. Het contract getekend door Arjan van den Belt en Marthijn Mekkelholt in het bijzijn van de voorzitter van de Tennisclub Hasselt Olaf Schulte.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 03.04.19 | 09.15 UUR
Vandaag:
14° | 3°
Meer weer...
Morgen:
17° | 3°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.38347 s