Woensdag 18.09.19 | 14.35 uur

KNWU-jeugdwedstrijd in Hasseltse woonwijk Terwee's hoek

Landelijke wielerjeugd komt weer naar Hasselt

Landelijke wielerjeugd komt weer naar Hasselt

Landelijke wielerjeugd komt weer naar Hasselt © WV Noord-Westhoek

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert Wielervereniging Noordwesthoek haar jaarlijkse KNWU jeugdwedstrijd. Net als vorig jaar maakt de wedstrijd onderdeel uit van de NK Kwalificatiereeks in district Oost. In totaal meer dan 180 renners en daarbij alle regionale toppers staan aan de start en het beloofd weer een groot spektakel te worden.

Om 10:30 uur valt het eerste startschot voor de jongste categorie en opeenvolgend worden er in totaal 7 wedstrijden verreden waarin leeftijdsgenoten met elkaar de strijd aan gaan op het prachtige parcours van bijna 1km lengte in de Hasseltse woonwijk Terwee’s hoek. Het parcours loopt door Sikkel, Gareel, Lamoen en Zicht.

In alle categorieën prijken er leden van WV Noordwesthoek op de startlijsten.

In categorie 1; Tristan Luchies uit Meppel, categorie 2; Jaylinn Brakke uit Staphorst, In categorie 3; Bram Borst en Lucas Trapman uit Hasselt en Aron van der Sluis uit Staphorst, categorie 4; Naomy Mulder uit Meppel, categorie 5; regerend Nederlands kampioen Joëlle Eenkhoorn en Lisa van der Veen, categorie 6; Elise Timmerman uit Staphorst en Fien Winters uit Hasselt en tenslotte categorie 7 (de oudsten van het gezelschap); Cas de Wilde uit Meppel.

Het parcours wordt omstreeks 09.15 uur afgesloten. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur en duren tot ongeveer 15.30 uur. Als je dus op zaterdag in de buurt moet zijn, houdt hier dan rekening mee.

Overweegt je kind om te gaan wielrennen? Dit is een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe alles in het werk gaat bij een wedstrijd. De vele vrijwilligers vertellen je graag alle ins-en-outs van de wielersport. Kom langs op de 25e en geniet van het wielerevenement in Hasselt. (www.wvnoordwesthoek.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 21.05.19 | 09.57 UUR


advertentie

Vandaag:
17° | 8°
Meer weer...
Morgen:
19° | 9°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.34966 s