Vrijdag 13.12.19 | 13.14 uur

Sterk bezet deelnemersveld in Hasselt

Jeugdronde van Hasselt levert NK-tickets op

Jeugdronde van Hasselt levert NK-tickets op

Jeugdronde van Hasselt levert NK-tickets op© John van der Veen

Op het parcours van Hasselt hebben de jeugdrenners zaterdag 25 mei laten zien hoe mooi de wielersport kan zijn. In alle categorieŽn werd hard gereden en er ging niet ťťn gesloten peloton naar de finish. "Het was een prachtig schouwspel hoe de jeugdige rijders vochten voor de winst. De wedstrijd op bochtige parcours in Hasselt was voor de renners uit district Oost de laatste en voor velen de beslissende selectiewedstrijd voor het aankomende NK wegwielrennen in Ameide. In een sterk bezet deelnemersveld kwamen de deelnemers uit onze regio goed voor de dag", aldus de organisatie terugkijkend op de Jeugdronde van Hasselt.

Er zijn diverse podiumplaatsen gehaald door de leden van Wielervereniging Noordwesthoek.

In categorie 3 trok Aron van der Sluis uit Staphorst de overwinning naar zich toe. Met haar winst in categorie 5 stelde JoŽlle Eenkhoorn zich nadrukkelijk kandidaat voor het aankomende NK. In categorie 6 was Fien Winters uit Hasselt de sterkste. In dit veld mocht ook Elise Timmerman met een derde plek naar het podium. Door deze prestaties mogen behalve deze renners ook Jaylinn Brakke uit Staphorst en Naomy Mulder uit Meppel rekenen op een startbewijs op het aankomende Nederlands Kampioenschap op 15 juni.

"De komende weken zal er nog fanatiek getraind worden om daar goed voor de dag te komen. Wielervereniging Noordwesthoek heeft naast een grote jeugdafdeling, ook een sterke groep nieuwelingen, junioren en amateurs. Zowel meisjes/dames als jongens/heren kunnen bij ons terecht", aldus voorzitter Jan Jonkers. Er wordt getraind door ervaren trainers en enthousiaste begeleiders. Heb je ook interesse, neem dan contact op of check de verschillende afdelingen de website: op www.wvnoordwesthoek.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 28.05.19 | 08.58 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31502 s