Zaterdag 18.01.20 | 08.36 uur

Festival voor het hele gezin: Zaterdag 6 juli 2019

WaterMuze Festival strikt band 'Son Mieux'

WaterMuzeFestival is op zaterdag 6 juli 2019 toe aan de derde editie. Het evenement in Zwartsluis onderscheidt zich als het ‘festival voor het hele gezin’. Naast muziek en theater is er ook een uitgebreid kinderprogramma.

Voorzitter Ivo Eenkhoorn van de gelijknamige stichting zoekt altijd naar aanstormend talent voor ‘zijn’ festival en had dit jaar extra geluk, want Son Mieuxwas bij het boeken nog ‘aanstormend’, maar nadat de Volkskrant de band roemde als ‘één om in de gaten te houden’ ging het keihard met de populariteit van de band.

"We vinden dat zó leuk, daar dóe ik het voor. Voor dat talent, én voor de laagdrempeligheid voor ons publiek in Zwartewaterland. Volgend jaar zie je een ander de hitlijsten bestormen die je bij óns al gezien hebt. Tóp."

Naast Son Mieux is ook Town of Saintsveelbelovend op WaterMuze Festival. En buiten een groot aantal opklimmende bands en singer-songwriters, geeft de organisatie ook talent uit de eigen regio een kans. Bovendien kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan theatervoorstellingen voor jong en oud rondom het Botterhuus en de turfeilandjes.

De karakteristieke locatie geeft WaterMuze Festival een extra dimensie. Ook op het water zijn er optredens. Bovendien volgen kinderen daar zeillessen of vermaken ze zich met andere activiteiten. Accrete begeleidt het kinderprogramma en er zijn jongerenwerkers van de gemeente.

Ouders genieten ondertussen van muziek en theater of van het gevarieerde horeca-aanbod. Lokale bedrijven als ’t Kraantje, De Groentemannen en Elly’s Beach & Black Lock coffee zijn aanwezig, net als een cocktailbar en andere foodtrucks. WaterMuze Festival is mogelijk gemaakt dankzij de steun van het plaatselijke bedrijfsleven en andere sponsoren.

Kijk voor alle informatie en het volledige programma van WaterMuze Festival 2019 op www.watermuzefestival.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 31.05.19 | 10.05 UUR


advertentie

Vandaag:
6° | 3°
Meer weer...
Morgen:
5° | 4°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.33636 s