Vrijdag 24.01.20 | 14.02 uur

Tuinbezitters heten u van harte welkom in hun tuin!

Dit moet je zien op eerste editie 'Tuin en Theaterdag'

De eerste editie van 'Tuin en Theaterdag' in Hasselt en Mastenbroek is op zaterdag 15 juni 2019. Tuinbezitters heten u van harte welkom in hun tuin. Bezoekers kunnen van 10.00 - 16.00 uur onder meer genieten van diverse optredens in twaalf opgestelde tuinen. Er zijn optredens van enkele dichters van het Dichterscollectief Zwolle, Jacob Versteegh (orgel), trekzaktrio en een breakdancer!

Gerda Buter en Jacob en Ina Visscher
In de tuin van de familie v/d Vegte in Mastenbroek geven Gerda Buter en Jacob en Ina Visscher acte de présence. Zij lezen voor uit (bekende) gedichten en verhalen van tuinen en tuinliefhebbers.

SCAB-doos
In elke tuin staat een SCAB-doos voor een vrije gift. De tuinen zijn te herkennen aan de zeer gekleurde kruiwagens van sponsor Welkoop Hasselt.

Flyers
De flyers over de 'Tuin en Theaterdag Hasselt en Mastenbroek' zijn vrij verkrijgbaar bij TIP Hasselt, Bibliotheek Hasselt, De Werkplaats en in het gemeentehuis van Zwartewaterland.

Afsluiting
Als afsluiting wordt er in de tuin van de St. Stephanus kerk (Eiland 22) in Hasselt een muzikaal programma gebracht door de Sfeerheren, een akoestisch mobiel duo dat zich met een accordeon en contrabas tussen de gasten beweegt. Zij creëren op onnavolgbare wijze een prettige sfeer. De tuin is vanaf 16.00 uur geopend en het programma start om 16.30 uur.

SCAB
Organisatie is in handen van SCAB. (www.scabhasselt.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 05.06.19 | 14.59 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 2°
Meer weer...
Morgen:
7° | 2°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32885 s