Vrijdag 24.01.20 | 14.02 uur

Vier avonden motorrijden in clubverband

MTC Hasselt organiseert Motor Avond Vierdaagse

Vanaf het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan in Hasselt gaat op donderdag 6 juni de Motor Avondvierdaagse van MotorToerClub Hasselt van start. Op vier opeenvolgende donderdagen in de maand juni kan een avondrit gereden worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Om het motorrijden in clubverband onder de aandacht te brengen, nodigt MTC Hasselt alle motorrijders uit Zwartewaterland en omgeving van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere van de uitgezette ritten op 6, 13, 20 en 27 juni. De toercommissie heeft per avond een toertocht van zo’n honderd kilometer uitgezet. Vooraf inschrijven is niet nodig en het is geen verplichting om alle vier avonden mee te rijden.

Op genoemde data kan er tussen 18:45 en 19.00 uur een routebeschrijving afgehaald worden bij het Clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan in Hasselt. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro per avond gevraagd.

Hou jij van motorrijden en vind je alleen rijden minder leuk? Of wil je gewoon mooie routes rijden en je passie delen met anderen? Voel je dan welkom bij MTC Hasselt. De Avondvierdaagse is een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de wijde omgeving te verkennen. Na afloop van de toertochten is er gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het clubgebouw dat onlangs een make-over heeft ondergaan. Tijdens de wekelijkse clubavond op donderdag is er gelegenheid om na te praten en kennis te maken met de leden van de vereniging.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 01.06.19 | 11.30 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 2°
Meer weer...
Morgen:
7° | 2°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.33227 s