Vrijdag 13.12.19 | 13.14 uur

Afsluiting van tenniscompetitie 2018-2019

TCH Hasselt verwelkomt kampioenen op slotdag

TCH Hasselt verwelkomt kampioenen op slotdag

TCH Hasselt verwelkomt kampioenen op slotdag© Gerrit Slurink

TCH Hasselt kon op de slotdag van de competitie nog twee teams in het zonnetje zetten. Zowel het eerste als tweede herenteam wisten het kampioenschap binnen te slepen. Een felicitatie en een bloemetje was op zijn plaats.

Het tweede herenteam, gesponsord door 'Hogeboom Sport' uit Hattem, was vorige week zaterdag al uitgespeeld, maar kregen zondag te horen dat ze kampioen waren geworden. Het eerste team, gesponsord door 'Vesta Chemicals' die tevens hoofdsponsor van de TCH Hasselt is, moest afgelopen weekend middels een overwinning de buit nog binnenhalen.

Onder schitterende omstandigheden sleepten zij de overwinning binnen. Zij ontvingen uit handen van Erica Drost en Dick Kijk in de Vegte, namens de TCH Hasselt, de felicitaties en een bloemetje.

Het eerste herenteam bestaat uit Erik-Jan van Dijk, Ralph Kijk in de Vegte, Jacob Jonkman, Olaf Schulte, Berry Galgenbeld, Marcel Post en Jan van Dijk.

Het tweede herenteam bestaat uit Jan Witte, vandaag niet aanwezig, Ramon van de Belt, Pieter-Bas Heerze, Hans Slurink, Dennis Kroes, Remco Bruinenberg, praktisch het hele seizoen geblesseerd en de invallers Marcel Post, Jacob Jonkman en Marcel Bruins.

Na dit festijn kon men genieten van welverdiende consumpties en de gebruikelijke barbecue als afsluiting van de competitie.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 05.06.19 | 14.46 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32559 s