Vrijdag 13.12.19 | 13.14 uur

Tweede editie voor Zwem4daagse Festival Hasselt

Ook meedoen aan de Zwem4daagse in Hasselt?

UPDATE 11u37 | Schatduiken, snoephappen, lasergamen, puzzelen en meer! Tijdens het Zwem4daagse Festival, bij het Ariën Prins van Wijngaardenbad in Hasselt zijn er diverse activiteiten. Jong en oud is welkom van maandag 17 juni t/m donderdag 20 juni 2019. Op vrijdag zijn er geen activiteiten, maar is er de mogelijkheid om een gemiste dag in te halen.

Naast de vele activiteiten kan er van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur gezwommen worden.

Een medaille als beloning
Deelnemers die voor de eerste keer meedoen, ontvangen een bronzen medaille in de vorm van een ster. Bij een tweede deelname ontvangen zij een zilveren medaille en daarna zelfs een gouden. Voor kinderen tot tien jaar ligt deze beloning klaar als zij elke dag tien baantjes (250 meter) zwemmen. Oudere kinderen en volwassenen ontvangen de medaille als zij dagelijks twintig baantjes (500 meter) afleggen.

Een programma vol plezier
Wie in alle rust baantjes wil trekken, is welkom voor 15.00 uur. Want dagelijks barst vanaf dat tijdstip het feest los met tal van activiteiten, die tot 20.00 uur duren. Op maandag staat de Shooting Gallery, het schatduiken, afleggen van een parcours en het gooispel op het programma. Dinsdag kunnen bezoekers het 4-vakkenspel spelen, lasergamen en meedoen aan het spel ‘Nachtwacht’. Woensdag zorgen de mega jungle stormbaan, het waterpistoolgevecht, puzzelen en schatduiken volop voor vermaak. En op de afsluitende donderdag vullen de mega jungle stormbaan, snoephappen en bingo het schema. Daarnaast vormen een zweefmolen en springkussen dagelijks vaste onderdelen.

Inschrijven
De eerste editie van het Zwem4daagse Festival in 2018 was een groot succes. Dit jaar hoopt de organisatie opnieuw op een grote opkomst. “Jong of oud, iedereen is welkom. Ook kinderen die nog geen diploma hebben. Met bandjes om en met hulp van hun ouders mogen ook zij komen zwemmen”, zegt locatiemanager Raymond Spijkerman.

Meedoen aan de zwemvierdaagse kan al voor 8 euro. Inschrijven kan aan de kassa van het zwembad of via: www.zwembadhasselt.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 06.06.19 | 11.23 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31523 s