Dinsdag 28.01.20 | 14.19 uur

Ilse Overgoor: Trainingsgroep kent ongekende groei van jeugdleden!

Ondertekening sponsorcontracten bij Het Zwartewater

Ondertekening sponsorcontracten bij Het Zwartewater

Ondertekening sponsorcontracten bij Het Zwartewater© Gerrit Slurink

De sponsorcontracten bij 'Trainingsgroep Het Zwartewater voor fietsers, hardlopers en schaatsers', zijn vorige week feestelijk ondertekend. Bestuurslid Ilse Overgoor memoreerde in haar toespraak de groei van de vereniging. "Het is nog niet zo lang geleden dat deze vereniging uit 56 leden bestond. Heden ten dage is deze gegroeid naar zo’n 160 leden, mede te danken aan een grote aanwas van jeugdleden. Sponsering is dan ook van groot belang omdat men ook meer trainers nodig heeft om kwaliteit te kunnen leveren. Mede door deze sponsoren kon men ook de leden volledig in een nieuwe outfit steken."

De contracten hebben een looptijd van vijf jaar.

Hoofdsponsors
Namens 'Bouwbedrijf Kijk in de Vegte' tekende Gerrard Kijk in de Vegte het contract en namens 'Therafit, centrum voor Fysiotherapie, training en advies', de heer Sybout Poelsma. Beide zijn de hoofdsponsoren van de Trainingsgroep het Zwartewater.

Subsponsors
Daarna tekenden de subsponsors hun contracten, Johan Meijer van 'J.J. Meijer Assurantiën', André Koudijs van Kontento.eu evenementen, party’s en catering, Jan Zoer namens Auto service Hasselt, Klaes-Maarten van der Stege van 'Cocon making marketing work', Marcel Lindenholz van 'Lindenholz fietsen, schaatsen en skeelers' en tot slot Erik Jan van Dijk van Vesta Chemicals Specialty Raw Meterials. In dit rijtje hoort ook 'Schagen Infra', maar daar was geen vertegenwoordiger aanwezig. Ook aanwezig was Harjan Rumf, van Schildersbedrijf van Essen' die voor de schaatsafdeling geldt als muts sponsor.

Na de ondertekening bracht men een toost uit op de overeenkomsten.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 06.06.19 | 11.49 UUR
Vandaag:
6° | 2°
Meer weer...
Morgen:
4° | 1°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.34095 s