Dinsdag 19.11.19 | 11.28 uur

Afscheidsdienst van predikantenechtpaar op zondag 30 juni 2019

GKV Zwartsluis neemt afscheid van predikant

Predikant Arjan Wilschut

Predikant Arjan Wilschut© Roel Huls

De gemeente van de GKV Zwartsluis heeft vrijdagavond 14 juni 2019 afscheid genomen van haar predikant Arjan Wilschut en zijn vrouw Marleen. De gemeenteleden hadden om 19.30 uur een gezellige avond in de kerkzaal georganiseerd. Vooraf werd het predikantenechtpaar in een sloep, met aan boord ook enkele gemeenteleden, aan de Handelskade ontvangen waar werd aangemeerd.

Na bijna vier jaar predikant in Zwartsluis te zijn geweest heeft Wilschut in februari een beroep aangenomen van de GKV Berkel en Rodenrijs. De predikant probeerde eigentijds dicht bij de mensen te staan. Hij betrok meerdere keren jongeren bij de voorbereiding van een dienst. Op zondag 30 juni is er om 15.00 uur in het kerkgebouw aan de Zomerdijk de afscheidsdienst met genodigden. De predikant was op deeltijdbasis werkzaam in de GKV Zwartsluis.

Vrijdagavond stond het programma in het teken van ludieke stukjes, zoals een voordeur quiz door de jeugd, zang ‘Bless the Lord, my soul’, een Bijbels spreekwoordenspel, een diapresentatie, muziek en ontmoeting. Er werd aan het slot van de avond een kunstwerk overhandigd en een vlag van Zwartsluis waarop de gemeenteleden hun naam hadden geschreven.

De avond werd afgesloten met een dankwoord door de predikant. Wilschut kijkt met dankbaarheid terug op de periode dat hij zijn eerste gemeente in Zwartsluis heeft gediend.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 17.06.19 | 10.03 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | 1°
Meer weer...
Morgen:
4° | 1°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31233 s