Vrijdag 17.01.20 | 20.42 uur

'Caleidoscoop' en 'Mago per Svago'

Theateroptredens met ’t Euifeest 2019

Het is al jaren vaste prik: theater tijdens ’t Euifeest. Op woensdagmiddag 28 augustus 2019 staat de magische voorstelling 'Mago per Svago' om 15.30 uur geprogrammeerd. Bij mooi weer buiten of anders in de feesttent. Op de laatste zaterdag van ’t Euifeest (zaterdag 31 augustus, red.) vormt de Caleidoscoop tussen 11.00 en 15.30 uur een fascinerende aanvulling op de braderie. Zo brengt theater ’t Euifeest dit jaar een stukje magie en wonderbaarlijke betovering.

Mago per Svago
Dit magische duo uit Italië verovert gegarandeerd de harten van het publiek. In een vijfendertig minuten durende show zonder woorden, maar met muziek tonen zij clownerie, jongleren en magie waar de lach en verwondering vanaf spat. De hulp van een vrolijke en magische goochelaar droomt ervan het zelf helemaal te gaan maken als artiest, maar op zijn weg naar dat grote podium gaat het nodige mis en heeft hij zijn handen vol aan de ondersteuning van zijn getalenteerde ‘meester’.

Caleidoscoop
Op zaterdag trekt De Caleidoscoop door Hasselt. Voor de één een betoverende carrousel, voor de ander een wonderlijke tijdmachine, maar voor iedereen een fascinerende ervaring. Stap ook in de draaibare, symmetrische cabine aan de binnenzijde bekleed met spiegels. Geniet van je eigen performance en de caleidoscopische reflectie van de buitenwereld als de spiegeldeuren eenmaal geopend zijn. Een belevenis van enkele minuten, maar met een gevoel van oneindigheid.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 16.08.19 | 14.00 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 4°
Meer weer...
Morgen:
6° | 3°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.33188 s