Donderdag 20.02.20 | 17.20 uur

Zaterdag 31 augustus, van 10.00 tot 14.00 uur

Zomerstoepverkoop Genemuiden gaat op herhaling

De winkeliers van Genemuiden gaan met mooie aanbiedingen en scherpe prijzen de zomer uit. Middenstandvereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 31 augustus namelijk een stoepverkoop. De winkeliers van verkopen op die dag de laatste restanten van de zomercollectie. Ook particulieren kunnen weer een kraam huren, zodat ze ook opgeruimd het najaar in kunnen.

De stoepverkoop in het voorjaar is al decennialang een succes. Mensen komen van heinde en verre naar Genemuiden voor mooie aanbiedingen van winkeliers en particulieren en natuurlijk voor de gezellige winkelstad. Vorig jaar organiseerde de MVG voor het eerst ook een zomerstoepverkoop. En die was zo geslaagd dat het evenement nu op herhaling gaat.

Dat is goed nieuws voor koopjesjager en mensen die Winkelstad Genemuiden wellicht nog niet kennen. Het gevarieerde winkelbestand van Genemuiden trekt de laatste jaren steeds meer mensen van buiten de tapijtstad. Buiten de aantrekkelijke winkels profiteren ze ook van gratis parkeren.

De stoepverkoop in het centrum van Genemuiden is van 10.00 tot 14.00 uur en daarna kunnen bezoekers verder shoppen in de winkels van Genemuiden. Particulieren die hun waren willen verkopen, kunnen zich aanmelden via Albert Flier (albertflier@hotmail.com).

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 23.08.19 | 10.18 UUR


advertentie

Vandaag:
10° | 9°
Meer weer...
Morgen:
11° | 8°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.86775 s