Vrijdag 21.02.20 | 15.46 uur

Wijnproeverij in Zwartsluis

Sluuspoort én Mitra gaan ‘aan de drank’

Sluuspoort organiseert dit najaar in samenwerking met Mitra Zwartsluis een tweetal proeverijen. De eerste, een wijnproeverij, wordt gehouden op woensdag 30 oktober. Ervaren wijnkenners zijn te gast in Sluuspoort en verzorgen er vanaf 20.00 uur de proeverij. Sluuspoort is geopend vanaf 19.30 uur.

Aan de wijnproeverij kan door maximaal 30 personen (18+) worden deelgenomen. De deelnameprijs is € 20,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst en de te proeven wijnen alsmede een keur aan hapjes. Opgave vooraf is noodzakelijk.

Dit kan tot en met zaterdag 26 oktober onder vermelding van naam, telefoonnummer en mailadres via T. 038-3866555 of via mail: schoonewelle@schoonewelle.nl

De keuze uit wijn lijkt simpel. Maar het is natuurlijk bekend dat er alleen voor rood al honderden keuzes zijn. De druifsoorten, de streek, het jaar, de rijping. Al deze elementen zijn van belang en geven de wijn typerende karaktereigenschappen. Er komt dus heel wat kijken bij het kiezen van de juiste wijn. De wijndeskundigen van Mitra doen daarover op 30 oktober het één en ander uit de doeken. Zij kunnen alles vertellen over de soorten, de herkomst en al wat je meer wilt weten. Deel je ervaring met andere liefhebbers en geniet van een gezellige avond. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van wijn.

De tweede proeverij vindt plaats op woensdag 20 november. Dan wordt een keur aan cognacs gepresenteerd.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 15.10.19 | 06.05 UUR


advertentie

Vandaag:
10° | 9°
Meer weer...
Morgen:
11° | 8°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31506 s