Vrijdag 05.06.20 | 15.40 uur

Geld inzamelen voor goed doel: Stichting Kind & Brandwond

Benefietfestival bij Music Hall Hasselt

'Zwartewaterland Helpt' is een initiatief van Stichting Radiomarathon. In december organiseren de vrijwilligers een radiomarathon voor een goed doel. Zoiets al het glazenhuis van 3FM, maar dan lokaal. Een tijdelijke studio, een veilingtafel, muziek tegen betaling, collecte en acties. Nieuw dit jaar is een benefietfestival in het laatste weekend van januari 2020 bij Music Hall Hasselt (Van Haersoltelaan 11).

Bands, DJ’s en tal van andere activiteiten passeren op vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari 2020 de revue. "Voorop staat gezelligheid, maar het belangrijkste is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, nl. Stichting Kind & Brandwond", aldus Hasselts Fanfare.

Help mee!
De driedaagse radiomarathon wordt gehouden van 19 t/m 21 december 2019, maar dat betekent niet dat er pas in december geld ingezameld kan worden. Dus heb je een leuk idee voor een actie voor bijvoorbeeld in de zomer, wil je meehelpen als vrijwilliger of heb je tips voor ons? Neem dan contact met ons op via info@zwartewaterlandhelpt.nl

Samen kunnen we zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Kind & Brandwond in hun missie om kinderen met brandwonden te helpen hun littekens te accepteren, verpakt in onbezorgd plezier. Kijk voor meer informatie op www.zwartewaterlandhelpt.nl of volg ons via Facebook en Instagram.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 07.11.19 | 06.36 UUR
Vandaag:
14° | 7°
Meer weer...
Morgen:
16° | 6°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.36523 s