Maandag 20.01.20 | 16.04 uur

Persoonlijk contact met Zwartewaterland Assurantiën

'Wij gaan nu ook met agrarische verzekeringen de boer op'

Team Zwartewaterland Assurantiën gaat de boer op!

Team Zwartewaterland Assurantiën gaat de boer op!© ZWLA.NL

ADVERTORIAL Met beide voeten stevig in de klei is het niet zo verwonderlijk dat Zwartewaterland Assurantiën zich ook op agrarische verzekeringen richt. “Met al een aantal agrariërs in portefeuille hebben wij bewezen ook deze ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn”, zegt Ellen Diender. “Ons brede netwerk voorziet namelijk in een aantal maatschappijen waar wij de risico’s van agrariërs onder zeer goede voorwaarden kunnen onderbrengen.” Om het aantal agrarische klanten uit te breiden, houdt Zwartewaterland Assurantiën binnenkort een actie onder agrariërs in de polder Mastenbroek. "Per brief laten wij zien dat wij ook voor agrarische verzekeringen de aangewezen tussenpersoon zijn", legt Ellen uit.

“Van complete opstal tot een enkele tractor, wij gaan altijd voor een verzekering met voorwaarden die het best bij de klant passen. Wie wil, mag altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. En agrariërs die daadwerkelijk overstappen, bieden wij een gratis waardebepaling van alle opstallen.”

Eenvoudig overstappen
Dat het overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij vooral lastig is, is een misvatting die Zwartewaterland Assurantiën graag uit de wereld helpt. “Veel mensen denken dat je een verzekering alleen per jaar kunt opzeggen, maar dat is niet waar”, aldus Ellen. “Na het eerste jaar kun je een verzekering per dag opzeggen met meestal een opzegtermijn van een maand. Dat overstappen veel werk met zich meebrengt, valt ook best mee. Bovendien nemen wij het werk graag uit handen en dat niet alleen voor agrariërs, maar ook voor andere ondernemers en natuurlijk particulieren.”

Persoonlijk contact
Het betrokken team van Zwartewaterland Assurantiën bestaat uit Ellen Diender, Hermien de Weerd, Jeanine Dufour-Rietman en Ben Docter. “Wij staan graag dicht bij onze klanten”, gaat Ellen verder. “Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dus bieden wij onze klanten altijd een vaste contactpersoon met kennis van alle verzekeringen. Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd en moet er bij schade of iets dergelijks een beroep op de verzekering worden gedaan, dan handelen wij dat altijd zorgvuldig af.”

Kijk voor meer informatie op www.zwla.nl of bel ons op 038-4778588.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 28.11.19 | 06.17 UUR


advertentie

Vandaag:
6° | 0°
Meer weer...
Morgen:
7° | 1°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.33024 s