Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Zwartsluis biedt 14 december tal van activiteiten

Kerkgebouw GKv open tijdens Winterfair Zwartsluis

Tijdens de Winterfair te Zwartsluis op zaterdag 14 december is het kerkgebouw van GKv (Zomerdijk te Zwartsluis) open van 13.00 tot 17.00 uur. In de hal van kerk staan kraampjes voor goede doelen en de verkoop van wenskaarten. Om 13:30 uur staat er een optreden van het klein vrouwenkoor La Muze uit Zwartsluis op het programma.

Door de lens van Sjaak Leene
Er is een foto-expositie van Sjaak Leene uit Meppel. Hij richt zich, naast concertfotografie, op de reportage- en documentaire fotografie met de mens als middelpunt. Leene is begin dit jaar afgestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn met een documentaire serie over prof. Jaap Hemelrijk die jarenlang met zijn vrouw Stien aan de Zomerdijk in Wanneperveen in de verbouwde boerderij ’t Hemelrijk woonde. Hij was hoogleraar Klassieke Archeologie en Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en grondlegger van het Allard Pierson Museum en overleed op 1 juni op 92-jarige leeftijd. Op de expositie in de GKv laat Sjaak Leene een 12-tal foto’s zien over zijn ontmoeting met Jaap in zijn laatste levensjaar onder het thema ‘Een ontmoeting aan de Zomerdijk’.

Kledingexpositie
Verder is er een kleding expositie destijds gemaakt voor het EMTC (Europees Master Tailor Congres) 2018 in Amsterdam. Voor de bezoekers staat een kop koffie en thee klaar. Iedereen is van harte welkom.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 10.12.19 | 17.29 UUR


advertentie

Vandaag:
20° | 9°
Meer weer...
Morgen:
19° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.32154 s