Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Trainingsgroep het Zwartewater houdt traditie in stand

Oliebollenloop Hasselt op laatste zaterdag van 2019

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert Trainingsgroep het Zwartewater dit jaar weer de Oliebollenloop Hasselt. Hardlopers van alle leeftijden kunnen deze dag het jaar sportief afsluiten met een van de volgende runs: 8 Engelse mijl, 4 Engelse mijl, 1.500 meter of 1.000 meter. Ook dit jaar gaat het parcours door de omgeving van Zwartewatersklooster. Na afloop ontvangen deelnemers een oliebol van bakker Blom.

Afstanden
Voor de kinderen tot en met 8 jaar is er de RegioBank kids run van 1.000 meter (start 9.45 uur) en voor de kinderen van 9 tot en met 12 jaar is er de Kontento kids run van 1.500 meter (start 10.10 uur). Om 10.45 uur start de Binthout 4 Engelse mijl (vanaf 13 jaar) en om 10.50 uur de Bakker Blom 8 Engelse mijl (vanaf 13 jaar).

Parcours
Het parcours van de Kids runs bestaat uit 2 of 3 rondes van 500 meter en start bij de Veldschuur. Via het fietspad gaat het parcours over de parkeerplaats weer terug naar start/finish. Het parcours van de 4 en 8 Engelse mijl gaat vanaf de Veldschuur richting Zwartewatersklooster met een keerpunt op de Zwartewaterkloosterweg. Deelnemers van de 8 Engelse mijl lopen dit parcours twee keer.

De start/finish is bij de Veldschuur Bid en Werk, Wijkweg 2 in Rouveen. Het hele parcours is te bekijken op www.oliebollenloophasselt.nl

Inschrijven
Hardlopers kunnen zich tot en met 26 december voor-inschrijven via www.oliebollenloophasselt.nl. Na-inschrijven kan op 28 december bij de inschrijfbalie, tot twintig minuten voor de start. De inschrijfkosten voor kinderen bedragen 2,50 euro. Voor volwassenen zijn de kosten 7,50 euro (voor-inschrijving) en 8,50 euro (na-inschrijving). Voor de 4 en 8 Engelse mijl geldt een gezamenlijk maximaal aantal deelnemers.

Prijzen
Alle hardlopers ontvangen bij de finish warme chocolademelk en een oliebol. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een gave medaille. Voor de nummers 1, 2 en 3 van de Kids runs is er ook een Oliebollenlooptrofee.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 12.12.19 | 08.34 UUR


advertentie

Vandaag:
20° | 9°
Meer weer...
Morgen:
19° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.31356 s