Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Voorzitter Wursten: Nieuwe vrijwilligers welkom!

Olympia'28 trapt jaar af met nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 4 januari heeft Olympia’28 in Hasselt het voetbaljaar 2020 afgetrapt. De vereniging deed dit met een mixtoernooi en de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Het mixtoernooi werd voor het derde jaar op rij georganiseerd. In de middag streden 8 teams in het 7x7 toernooi. Hierbij hadden de teams een gemixte samenstelling met onder meer spelers uit de seniorenelftallen, dameselftallen en JO19. In een sportieve sfeer werden de wedstrijden onder droge omstandigheden afgewerkt.

Aansluitend begon om 17.00 uur in een bomvolle kantine de nieuwjaarsreceptie met een speech van voorzitter Martien Wursten. Een speciaal woord van welkom was er voor ‘het zevende’: het compleet nieuw aangemelde seniorenelftal dat in 2020 van start gaat. Een korte terugblik was er op het zeer geslaagde uiteinde van 2019 met het Top 2000-café in de kantine en de geslaagde snoei-actie in de groenstrook tussen het hoofdveld en veld 4.

De voorzitter sprak verder over het functioneren van Olympia ’28 als vereniging en de organisatie die daarbij komt kijken. Ook bevestigde hij het verlengde contract van Stefan Post (trainer tweede elftal) en de terugkeer van Hans Roeland komend seizoen als hoofdtrainer.

Als laatste werd het prangende vraagstuk van de kleedkamerschoonmaak aangestipt. De vereniging is hard op zoek om samen met (nieuwe) vrijwilligers dit vraagstuk zo spoedig mogelijk op te lossen.
Olympia ’28 kan al met al terugkijken op een gezellige en goede start van 2020. Mocht u belangstelling hebben voor het doen van vrijwilligerswerk bij Olympia ’28, dan kunt u zich melden bij het bestuur. (www.olympia28.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 06.01.20 | 11.27 UUR


advertentie

Vandaag:
20° | 9°
Meer weer...
Morgen:
19° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.32389 s