Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Tussenstand 'Zwartewaterland Helpt': 24.739 euro

Veiling ‘kleding Sjinkie Knegt’ tijdens Spinningmarathon

Op zaterdag 11 januari 2020 wordt bij STG de Eendracht in Genemuiden de spinningmarathon gehouden voor Stichting Kind en Brandwond. Vanaf 14.00 uur tot 20.00 kun je meefietsen en je op laten zwepen door een spinninginstructeur en heerlijke muziek. Aansluitend wordt een grote verloting georganiseerd met prijzen. Daarnaast heeft de bekende shorttracker Sjinkie Knegt zijn sportkleding beschikbaar gesteld voor het goede doel.

De winnaar van Olympisch zilver en brons – die begin vorig jaar ernstige brandwonden opliep toen hij thuis met de kachel bezig was – heeft tijdens de radiomarathon in de uitzending bij Henk-Jan Overmars aangeven, zijn schaatspak en sportshirt beschikbaar te stellen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Kind en Brandwond.

Dus kom meedoen, aanmoedigen en/of sponsor een of meerdere deelnemers om daarna mee te doen met de verloting en de veiling van deze meer dan bijzondere kledingstukken.

De voorlopige tussenstand van de 65 uur durende radiomarathon van de Stichting 'Zwartewaterland Helpt' is 24.739,54 euro. Kijk voor meer informatie op www.zwartewaterlandhelpt.nl of volg via Facebook en Instagram.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 10.01.20 | 15.16 UUR


advertentie

Vandaag:
19° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.31483 s