Zaterdag 19.09.20 | 18.47 uur

Werkbezoek gedeputeerde is onderdeel van Bedrijventour

Van Hijum bezoekt Breman Installatiegroep

Gedeputeerde Eddy van Hijum brengt vandaag, vrijdag 17 januari 2020, een bezoek aan de Breman Installatiegroep in Zwolle. In het kader van zijn bedrijventour gaat Van Hijum in gesprek met de ondernemer om te horen wat er speelt.

Breman Installatiegroep
De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven en expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen. Bij Breman werken ruim 1.700 medewerkers. Het bedrijf kent vierexpertises : Utiliteit, Woningbouw, Woningbeheer, Daktechniek en Schoorsteentechniek. Breman werkt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Met een omzet van ruim €270 miljoen is Breman één van de grootste spelers in de installatiebranche.

Breman is een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. René Breman en Bernardo Eenkhoorn vormen de directie. De Breman-cultuur is sterk verankerd in het bedrijf. Hierin staan sociale innovatie en duurzaamheid centraal. Breman opent dit jaar de Bedrijfsschool op het Polymer Science Park in Zwolle.

Bedrijventour
Het bezoek aan Breman is onderdeel van de Bedrijventour. Tijdens deze Bedrijventour bezoekt gedeputeerde economie Eddy van Hijum Overijsselse ondernemingen. “Ik vind het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan met Overijsselse ondernemers om te horen wat ze drijft en waar ze tegenaan lopen. Ook zie ik graag met eigen ogen hoe het Overijsselse MKB werkt aan de maatschappelijke opgaven. Bij Breman Installatietechniek bekijk ik graag hoe het bedrijf werkt aan verduurzaming en energietransitie en de kansen pakt die deze ontwikkelingen bieden.”

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 17.01.20 | 11.15 UUR


advertentie

Vandaag:
21° | 9°
Meer weer...
Morgen:
21° | 9°


LIVE SPORT
SC Genemuiden - SDC Putten 2-0
Achilles 1894 - DESZ 2-0
Vv Hattem - Olympia'28 2-0

advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.39355 s