Donderdag 27.02.20 | 08.32 uur

Werkzaamheden zorgen voor enige verkeershinder

Start werkzaamheden Terwee Hasselt op 20 januari

Ter hoogte van de kruising Zandvoortweg en Terwee past Schagen Infra in opdracht van de gemeente Zwartewaterland de aansluiting op de Vaartweg N377 aan. De werkzaamheden starten op maandag 20 januari en duren naar verwachting tot begin april 2020. De werkzaamheden zorgen voor enige verkeershinder.

De aanpassingen in de Vaartweg zorgen ervoor dat het autoverkeer wordt geremd en er een veilige oversteek voor fietsers en voetgangers ontstaat. Voetgangers en fietsers kunnen de Vaartweg in twee etappes oversteken. Ook is de aansluiting van de Vaartweg op Ter Wee overzichtelijker. Ter Wee wordt haaks aangesloten op de kruising. De fietsoversteek wordt gecombineerd met de (te verbreden) duiker van de Boekweitendam.

Deel Zandvoortweg afgesloten vanaf begin maart tot einde werkzaamheden De Zandvoortweg is vanaf begin maart 2020 afgesloten voor al het verkeer vanaf de aansluiting van de Verkavelingsweg tot aan de Vaartweg.

Eind maart Vaartweg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Van half januari tot eind maart 2020 kan het verkeer de werkzaamheden aan de Vaartweg passeren. Het verkeer moet dan wel rekening houden met enige verkeershinder. De Vaartweg is afgesloten vanaf het moment dat de werkzaamheden op het kruispunt zelf starten. Om deze periode zo kort mogelijk te maken, werkt Schagen doordeweeks, op zaterdag, overdag en ’s nachts. De precieze datum wordt later bekend gemaakt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 17.01.20 | 10.31 UUR
Vandaag:
4° | 1°
Meer weer...
Morgen:
6° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31509 s