Vrijdag 18.09.20 | 20.03 uur

Medaillewinnaars bij Zwemvereniging Zwartsluis

PR’s voor ZvZ bij minioren-junioren circuit

Minioren-junioren circuit in Zwolle

Minioren-junioren circuit in Zwolle© Zv Zwartsluis

Zaterdag 18 januari deed Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) met een groep van 20 zwemmers mee aan deel 3 van het minioren-junioren circuit in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle. Naast de standaard afstanden en zwemslagen werden er ook challenges gezwommen: een koprol challenge (25 meter vrije slag met 2x een koprol) en een benen challenge (50 meter borstcrawl benen). Deze challenges zijn bedoeld om belangrijke vaardigheden in het zwemmen te verbeteren.

Aimee Hoorn, Melissa Fix en Charlotte Smelt zwommen tijdens dit circuit voor het eerst een 100 meter en/of een challenge. Bijna alle ZvZ zwemmers zwommen één of meer persoonlijke records (PR’s) wat een geweldige prestatie is.

Medaillewinnaars
De deelnemers zwommen ca. 4 afstanden waarna het klassement werd opgemaakt. De snelste 8 zwemmers per leeftijdsgroep kregen een mooie medaille uitgereikt.

Bij de jongens junioren 1 &2 behaalde Rick Smelt een 4e plaats; Salo Veld eindigde op de 7e plaats. Bij de meisjes junioren 1&2 was de 3e plaats voor Kaylen Schonewille, zij scoorde een bronzen medaille. Bij de jongens minioren 5&6 scoorde Diede Veld een prachtige gouden medaille; een zilveren medaille was er voor Jaydey Schonewille. Arthur Alberts eindigde op de 6e plaats in het totaalklassement. Anna Fix was het snelste bij de meisjes minioren 5&6, zij ontving een gouden medaille. Bij de jongens minioren 3&4 was de zilveren medaille voor Ryan Freriksen; Charlotte Smelt behaalde een mooie vierde plaats bij de meisjes minioren 3&4.

De wedstrijd werd afgesloten met een spannende 4x 25 meter vrije slag estafette, waaraan twee teams met de jongste ZvZ wedstrijdzwemmers deelnamen.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 20.01.20 | 11.07 UUR


advertentie

Vandaag:
19° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.28549 s