Vrijdag 18.09.20 | 20.03 uur

Wat vindt u een mooie dijkplek?

WDODelta lanceert 'selfiefotowedstrijd'

"Zonder onze dijken en duinen zou 60% van ons land regelmatig onder water lopen. Hoe zit dat bij u in de buurt? Welke dijk beschermt u ? Wat vindt u een mooie dijkplek? Laat dat zien! Maak een foto en post die op 31 januari 2020", aldus het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Maak een foto en post die op 31 januari 2020!
Help mee ons land veilig te houden en laat zien welke dijk u beschermt tegen hoogwater. Maak een selfie op en met de dijk of laat een foto van u maken op de dijk. Post deze op Twitter of Instagram onder de hashtag #mijndijk. Samen werken we zo aan sterke dijken!

Sneeuwbal
Roep ook drie anderen om uw foto te retweeten, te liken of om zelf een foto te maken om op deze manier een sneeuwbaleffect te krijgen op 31 januari. "Bijvoorbeeld: Ik nomineer hierbij … en … om ook een #dijkie te posten en om zo te laten zien welke dijk hen veilig houdt! Reageer ook op mooie of leuke foto’s. En ga ook het contact aan als niet goed te zien is waar een foto is genomen of als anderszins aanleiding is om te reageren."

Hoe?
Zet de hashtag #mijndijk bij de foto met bijvoorbeeld: Dit is mijn dijk! Plaats ook andere hashtags, zoals #(dijknaam) #hohohoogwater #ikbenveilig #dijkie #waterveiligheid #Nederlandveilig #voorsterkedijken #dijkwerkers.
Of bedenk zelf een mooie tekst of deze neem deze over: ‘Nederland is kwetsbaar voor overstromingen van zee of van de rivieren. Tegelijk is Nederland de best beveiligde delta ter wereld. Rijkswaterstaat en de waterschappen werken voortdurend aan sterke dijken.’ Kijk ook eens de komende week op www.wdodelta.nl/hohohoogwater

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 25.01.20 | 07.09 UUR
Vandaag:
19° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.33037 s