Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Update 14 maart: Coronavirus (COVID-19)

Géén activiteiten bij Olympia'28 door coronavirus

Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart 2020 afgelast. In verband met de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus heeft ook de jeugdcommissie van voetbalvereniging Olympia'28 in Hasselt zaterdagochtend 14 maart 2020 besloten om alle activiteiten op Sportpark 't Hoenbroeck te staken. 'De jeugdcommissie heeft in overleg met een afvaardiging van het bestuur besloten om de adviezen van de RIVM en KNVB op te volgen. Naast alle wedstrijden zijn ook alle trainingen tot en met 31 maart 2020 af te gelasten. Deze maatregel geldt voor alle jeugdteams en gaan per direct in.'

"Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Mocht er aanleiding zijn tot aanpassing van deze maatregelen dan zal de jeugdcommissie de leden daarover informeren. Wanneer leden vragen hebben, dan is de voetbalvereniging, tijdens een inloopuurtje op maandag aanstaande, aanwezig in het sponsorhome."

Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 14.03.20 | 14.11 UUR


advertentie

Vandaag:
19° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.34894 s