Vrijdag 18.09.20 | 22.15 uur

Kleinschalige activiteiten vanaf 1 juli weer van start

Landschap Overijssel opent bezoekerscentra

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden stap voor stap versoepeld. Als onderdeel van de tweede stap gaat ook Landschap Overijssel weer een beetje ‘open’. Zo gaan onze bezoekerscentra per 1 juli beperkt open en organiseren wij een aantal kleinschalige activiteiten in het landschap. Op deze manier stimuleren we dat mensen op een verantwoorde manier van het landschap kunnen blijven genieten.

Uiteraard zijn hierin te allen tijde de algemene hygiënerichtlijnen en praktische richtlijnen van het kabinet van kracht. 'Wij volgen de dagelijkse ontwikkelingen en passen daarop indien nodig ons beleid aan. Op onze website en via onze social media staat alle actuele informatie', aldus Landschap Overijssel.

Openingstijden bezoekerscentra
Per 1 juli gaan bezoekerscentra beperkt open. Daarmee wil Landschap Overijssel weer meer zichtbaar zijn in de gebieden en in haar monumenten. In elk centrum worden maatregelen getroffen om een veilig bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM te waarborgen. De actuele openingstijden van deze bezoekerscentra vind je op: www.landschapoverijssel.nl

Aanmelding activiteiten noodzakelijk
Per 1 juli 2020 organiseert Landschap Overijssel weer excursies (en trainingen) waarbij aanmelding noodzakelijk is. Dit zal eerst kleinschalig worden opgezet en langzaam worden uitgebreid. Ook tijdens deze activiteiten worden maatregelen getroffen om bij deelname de richtlijnen van het RIVM te waarborgen. Conform deze richtlijnen zijn evenementen waarvoor een vergunningsplicht geldt voorlopig niet mogelijk. Het actuele aanbod aan kleinschalige excursies vind je ook op bovengenoemde website.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 30.06.20 | 16.42 UUR


advertentie

Vandaag:
20° | 9°
Meer weer...
Morgen:
19° | 9°advertentie
AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.47837 s