Woensdag 23.09.20 | 19.33 uur

Twintig verschillende sporten: Kies je Sport!

'Kies je Sport' gaat ook dit jaar in Zwartewaterland van start

Dit jaar kunnen voor het eerst alle kinderen van de basisscholen in Zwartewaterland meedoen aan Kies je Sport! Dit geldt ook voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 12 jaar die in Zwartewaterland wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan. Kinderen uit groep 1 en 2 kunnen zich nu dus ook aanmelden. Voor hen staan de volgende sporten op het programma: Peuter-kleuterdans, gymnastiek, tennis en ballet.

Wederom geven sportaanbieders kinderen de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten. Het aantal trainingen bij een sportaanbieder varieert van 2 tot 4 keer. Aanmelden kan maar liefst voor 20 verschillende sporten.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen. Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan op www.bewegeninzwartewaterland.nl Hierop is alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden kan vanaf 14 september t/m 8 oktober. Vragen/opmerkingen? Neem contact op met Martijn Jansen, m.jansen@zwartewaterland.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 14.09.20 | 11.51 UUR


advertentie

Vandaag:
21° | 8°
Meer weer...
Morgen:
18° | 9°


AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.36117 s