Woensdag 20.01.21 | 16.13 uur

Burgemeester Bilder zet drietal bedrijven in het zonnetje

Dag van de Ondernemer: burgemeester bezoekt bedrijven

Burgemeester Bilder bezocht onlangs drie bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Hij dankte hen namens de gemeente Zwartewaterland voor hun lef en doorzettingsvermogen. Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Er is ook een Dag van de Ondernemer. Dit omdat Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers kent die met hun bedrijf een grote toegevoegde waarde hebben voor ons land. Ondernemers creŽren immers groei, banen en welvaart.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan hun belang voor Nederland. De gemeente Zwartewaterland onderschrijft dit en doet iedere derde vrijdag van november mee aan deze traditie.

Burgemeester Bilder bezocht drie bedrijven in de gemeente. De heren de Roon, Winter en Schuurman van respectievelijk CCR Motoren in Hasselt, Active Creations in Zwartsluis en Alluance Group in Genemuiden werden in het zonnetje gezet. Deze ondernemers investeerden de afgelopen periode in hun nieuwe bijzondere bedrijfspanden. Zij staan symbool voor alle ondernemers.

De gemeente spreekt haar waardering uit voor alle ondernemers en bedankt hen voor hun belangrijke bijdrage aan onze samenleving.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 20.11.20 | 12.07 UUR


advertentie

Vandaag:
6° | 4°
Meer weer...
Morgen:
5° | 2°


AGENDA

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.54376 s