Woensdag 20.10.21 | 15.48 uur

Bewijs van Vakmanschap

Van der Sluis rond ‘Vakmanschap CO’ af op nieuwe IW locatie in Genemuiden

Training Vakmanschap CO in Genemuiden

Training Vakmanschap CO in Genemuiden© Van der Sluis Technische Bedrijven

Bij Van der Sluis Technische Bedrijven zijn de laatste groepen ‘installatiemonteurs’ gestart met de training ‘Vakmanschap koolmonoxide preventie’ of ook wel Vakmanschap CO genoemd. Persoonlijke vakbekwaamheid van de monteurs voor het installeren en onderhouden van gasverbrandingsinstallaties. De training van de laatste twee groepen worden door opleider IW gegeven op hun nieuwe locatie in Genemuiden.

Veilig en onbezorgd wonen, dat wil en gun je iedereen. Van der Sluis Technische Bedrijven draagt daar graag aan bij door de woningen te voorzien en onderhouden van betrouwbare en veilige installaties door vakbekwame mensen. ‘Wij willen een veilig thuis voor onze klanten, dat is het belangrijkste. Installaties in een woning moeten veilig zijn, dat vraagt om vakbekwaamheid van onze monteurs. We zorgen er daarom voor dat zij beschikken over vakdiploma’s en wettelijk verplichte certificaten. Het was vanzelfsprekend dat onze monteurs zo snel mogelijk deelnamen aan de training Vakmanschap CO. En voor ons als bedrijf uit Genemuiden is het uiteraard mooi dat de laatste groepen de primeur hebben om de training Vakmanschap Co te volgen op de nieuwe IW locatie in Genemuiden. Binnenkort beschikken al onze monteurs van Renovatie, Utiliteit, Beheer & Onderhoud en Boer & Van Veen oftewel een groep van circa 145 vakmensen over het Bewijs van Vakmanschap voor gasverbrandingsinstallaties. De monteurs zijn hiermee ruim op tijd gekwalificeerd en dat is een mooie prestatie.’ aldus Ben Leusink, Technisch directeur bij Van der Sluis Technische Bedrijven.

Vanaf 1 oktober 2020 is de regeling ingegaan dat installatiemonteurs moeten beschikken over het Bewijs van Vakmanschap voor het uitvoeren van werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties met een overgangstermijn van circa 1,5 jaar.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 15.03.21 | 08.12 UUR


advertentie

Vandaag:
15° | 7°
Meer weer...
Morgen:
15° | 6°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
0.49596 s