Maandag 27.06.22 | 14.00 uur

Webinar voor inwoners van gemeente Zwartewaterland!

Uw huis slim en betaalbaar verduurzamen?

'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar? Daarover gaat het hagelnieuwe on demand webinar voor de inwoners van Zwartewaterland. Een aanrader', vindt wethouder Harrie Rietman. 'In slechts 1 uur tijd ben je op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de nieuwe subsidies.'

Afgelopen winter kon het erg koud zijn en werd er hard gestookt om de woning comfortabel en warm te krijgen. Met als gevolg een hoge energierekening en CO2-uitstoot. De meeste woningen kunnen flink verbeterd worden met bijvoorbeeld isolatie en slim verwarmen. Het voorjaar- en zomerseizoen is een goed moment om met die verbeteringen aan de slag te gaan. De gemeente Zwartewaterland helpt woningeigenaren daarmee graag op weg, in samenwerking met DCZ Duurzaam Wonen en Energiek Zwartewaterland.

Gratis adviesgesprek
Een duurzame woning is behaaglijk, energiezuinig en heeft een lage energierekening. Maar hoe bereik je dat slim en betaalbaar? Daarover gaat het on demand webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. Deelnemers kunnen zich na afloop aanmelden voor een gratis adviesgesprek met onze energieadviseur en voor de gratis energiebespaartas ter waarde van € 75,- (eenmalig en zolang de voorraad strekt). Het webinar kan op elk moment worden bekeken tot 1 oktober 2021.

Wethouder Rietman is goed te spreken over de webinars. ‘De webinars over het verduurzamen van de eigen woning blijken in een behoefte te voorzien. Ruim 400 woningeigenaren in Zwartewaterland hebben al aan zo’n webinar meegedaan. Uit de evaluaties blijkt dat ze dit hoog waarderen.’

Aanmelden
Deelnemers voor het webinar kunnen zich via deze LINK aanmelden.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 24.06.21 | 10.56 UUR
Vandaag:
23° | 11°
Meer weer...
Morgen:
26° | 11°


POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
advertentie
0.34689 s