Dinsdag 27.09.22 | 15.30 uur

Bushaltes lijn 70 vervallen

Stremming Vaartweg in Hasselt iets langer dan gepland

De werkzaamheden aan de Vaartweg vorderen gestaag en verlopen globaal volgens planning. Nog een dikke week en dan zitten de werkzaamheden erop en is de Vaartweg klaar. Helaas houdt de verkeershinder iets langer aan dan verwacht. In verband met de lagere nachttemperaturen is het noodzakelijk om de Vaartweg de komende twee weekenden nog dicht te houden. Op maandagochtend om 06:00 uur is de weg weer open.

Komende vrijdag en zaterdag wordt de kleurcoating aangebracht op het asfalt van de Vaartweg tussen de kruisingen Buiten de Venepoort en Telvorenstraat. Deze coating moet uitharden en dat duurt bij lagere nachttemperaturen iets langer. Dit heeft als gevolg dat het weggedeelte tussen Buiten de Venepoort en Telvorenstraat tot maandagochtend 27 september 06:00 uur dicht blijft. Het weekend daarna wordt de kleurcoating aangebracht op het weggedeelte tussen de kruising Telvorenstraat en de Zandvoortweg. Dit wegvak is dan afgesloten tot maandag 4 oktober 06:00 uur.

Planning werkzaamheden tot en met maandag 4 oktober
Tot en met maandagochtend 27 september 06:00 uur: Afsluiting van de Vaartweg tussen de kruisingen met de Buiten de Venepoort en de Telvorenstraat. Doorgaand verkeer over dit weggedeelte van de Vaartweg is dan niet mogelijk.

Maandag 27 september tot en met maandagochtend 4 oktober 06:00 uur:
Afsluiting van de Vaartweg tussen de kruisingen met de Telvorenstraat en de Zandvoortweg. Deze afsluiting vindt dagelijks plaats van 19:00 uur tot de volgende ochtend 06:00 uur. Overdag worden verkeersregelaars ingezet en kan verkeer over de Vaartweg de werkzaamheden om en om passeren. De oversteek van H. van Viandenstraat naar Burgemeester Malcorpslaan en vice versa is dicht.

Vanaf vrijdag 1 oktober 19:00 uur wordt doorgewerkt tot zaterdag 2 oktober 16:00 uur en daarna moet de coating uitharden tot maandagochtend 4 oktober 06:00 uur. Verkeer op dit weggedeelte van de Vaartweg is in dit weekend zowel overdag als ’s nachts niet mogelijk.

Bushaltes lijn 70 vervallen
Connexxion kan de gebruikelijke routes niet rijden. Door de werkzaamheden aan de Vaartweg en werkzaamheden in de gemeente Zwolle rijdt lijn 70 vanaf de halte Hasselt centrum (Buiten de Venepoort), via een omleiding direct door naar Zwolle Isala. Alle overige bushaltes vervallen. Kijk voor de dienstregeling op www.connexxion.nl

Meer informatie
Voor vragen of opmerkingen over de afsluitingen en omleidingsroute kunt u terecht bij Schagen Infra via vaartweg@schageninfra.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 23.09.21 | 20.18 UUR
Vandaag:
10° | 4°
Meer weer...
Morgen:
11° | 4°


POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.18519 s