Maandag 27.06.22 | 14.00 uur

Holland Verzekerd nieuwe sponsor lager seniorentoernooi Olympia’28

Holland Verzekerd Toernooi met Pinksterweekend 2022

Frank Volkers, Mark van Dijk, Gerrald Beens en Henk Visscher

Frank Volkers, Mark van Dijk, Gerrald Beens en Henk Visscher©

Holland Verzekerd heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het seniorentoernooi van Olympia’28. En daarmee staat de komende jaren het Holland Verzekerd Toernooi op de planning in Hasselt. Op dit regionale voetbaltoernooi voor lagere senioren staat naast prestatie ook gezelligheid hoog op de agenda. Het financieel advieskantoor en Olympia’28 zijn de samenwerking voor 5 jaar aangegaan.

In 2018 en 2019 was er voor het eerst weer een lager seniorentoernooi bij Olympia’28. In de afgelopen coronajaren kon het helaas niet doorgaan, maar het succes van de eerste edities smaakte naar meer. Gerrald Beens namens de organisatie: “We wilden het toernooi graag verder ontwikkelen en professionaliseren. Daarnaast was er al langer de wens tot uitbreiding met een damestoernooi. Met Holland Verzekerd als hoofdsponsor kunnen we dit nu allemaal bereiken.”

Het eerste Holland Verzekerd Toernooi is op zaterdag 4 juni 2022. Het belooft een gezellig voetbaltoernooi voor mannen én vrouwen te worden. Want naast 15 herenteams zullen er ook 8 damesteams naar Hasselt komen. Naast Hasselt komen de teams onder meer uit Zwolle, Genemuiden, Zwartsluis en Rouveen. Na het voetbaltoernooi zal er een feestelijke ‘derde helft’ zijn met een zanger en festiviteiten.

Sinds 2010 zijn Frank Volkers en Mark van Dijk de financieel adviseurs van Holland Verzekerd. Het kantoor voor onafhankelijk financieel advies over onder meer hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Hun kracht? Transparantie en een grote mate van bereikbaarheid (ook buiten kantoortijden). In 2021 werd Holland Verzekerd al goudsponsor van Olympia’28. Beide heren gaven toen al aan iets met voetbal te hebben en het bovenal belangrijk te vinden 'het lokale verenigingsleven levendig te houden'. Nu zijn ze hier dus nog een stap verder in gegaan.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 05.04.22 | 09.25 UUR


advertentie

Vandaag:
23° | 11°
Meer weer...
Morgen:
26° | 11°


POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
Gemeente Zwartewaterland
www.zwartewaterland.nl
Informatie voor burgers en ondernemers over het coronavirus

advertentie
advertentie
advertentie
0.25281 s