Woensdag 28.09.22 | 21.16 uur

Deelname is gratis

'Sportmeeting ondersteunt lokale clubs en verenigingen bij de uitdagingen van deze tijd'

© VanBeek

Gemeente Zwartewaterland nodigt alle sportverenigingen uit voor een Sportmeeting op donderdag 22 september 2022, van 19.15 tot 21.30 uur in het Agnieten College in Zwartsluis. Deskundigen geven die avond antwoorden op uitdagingen waarvoor clubs en verenigingen staan.

Veel clubs en verenigingen in Nederland lopen tegen dezelfde problemen aan. Ze hebben bijvoorbeeld te weinig vrijwilligers, kunnen niet voldoende trainers vinden of kampen met steeds verder stijgende kosten. Uiteindelijk zijn dat gevaren voor de toekomst van vitale en gezonde sportverenigingen.

Ondersteuning gemeente
Gemeente Zwartewaterland ondersteunt de lokale clubs en verenigingen bij de moderne uitdagingen. Vandaar ook de Sportmeeting voor alle bestuurders, trainers, coaches, ouders, leden, vrijwilligers en andere betrokkenen. Zij ontmoeten elkaar op een inspiratiemarkt waar ze veel informatie vinden en kennis kunnen opdoen.

Aanwezig zijn verschillende organisaties die iets kunnen betekenen voor verenigingen op het gebied van een veilige sportomgeving, gedrag, duurzaamheid, toegankelijkheid en gezonde sportkantines. Zoals Centrum Veilige Sport, TeamFit, MEE IJsseloevers en Jongerenwerk Zwartewaterland.

Workshop Ferenc van Damme
Tijdens de avond geeft Ferenc van Damme een workshop. Hij is communicatie- en participatiestrateeg van Studio Vers Bestuur. Dat is een initiatief van Provincie Overijssel. Van Damme weet alles van ‘de nieuwe spelregels van de samenleving’.

Deelname is gratis
Deelname aan de Sportmeeting op donderdag 22 september is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op www.samenzwartewaterland.nl/sportmeeting-zwl. Hier staat ook meer informatie over het programma.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 28.07.22 | 07.21 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 4°
Meer weer...
Morgen:
12° | 4°


POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.17845 s