Dinsdag 27.09.22 | 15.30 uur

Alles over solliciteren

Online trainingen Bibliotheek voor passend werk

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt dit najaar hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, door middel van online trainingen. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Alles over solliciteren
Op woensdagochtend 5 oktober is het Sollicitatiespreekuur, waar vragen gesteld kunnen worden over het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, maar bijvoorbeeld ook over het inrichten van een LinkedIn-profiel.

Workshop Ontwikkel je soft skills
In deze interactieve workshop op 14 oktober zoomen we in op je soft skills: jouw persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden, zoals goed kunnen luisteren, flexibiliteit en creativiteit. Ontdek hoe je het verschil kunt maken met jouw persoonlijke vaardigheden.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: een leven lang leren
Je hoort het steeds vaker voorbij komen: als medewerker in deze snel veranderende arbeidsmarkt moet je je blijven ontwikkelen. Tijdens de Walk & Talk op 20 oktober bespreken we hoe je dat aanpakt.

JobOn: Weten wat je wilt
Als je op zoek bent naar een leuke baan is het belangrijk om goed te weten wat je wil! Hoe zit jouw droombaan eruit? Welke elementen en waarden zijn voor jou belangrijk? Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training op 25 oktober aan de slag gaan.

Alle activiteiten zijn gratis online bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 22.09.22 | 17.49 UUR


advertentie

Vandaag:
10° | 4°
Meer weer...
Morgen:
11° | 4°


POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.17911 s