Woensdag 07.12.22 | 12.30 uur

Online aanmelden!

Veilig op weg met uw scootmobiel in Zwartsluis

In de gemeente Zwartewaterland organiseert Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Fytac Ergotherapie en RSR Revalidatieservice B.V. een VVN Opfriscursus Scootmobiel. Deze training, op woensdag 19 oktober 2022, van 10.00 tot 12.30 uur in Hotel Zwartewater te Zwartsluis, is bedoeld om bezitters van scootmobielen veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. De training wordt in opdracht van de gemeente Zwartewaterland gehouden.

In een gezellige en ongedwongen sfeer krijgen deelnemers de kans om de kennis van verkeersregels op te frissen en in de praktijk te oefenen met de eigen scootmobiel.

De training bestaat uit een theoriegedeelte over verkeersregels voor gebruikers van een scootmobiel en het oefenen met de scootmobiel op een buiten-parcours. De ergotherapeut staat klaar om eventuele vragen van de deelnemers te beantwoorden en maakt desgewenst een vervolgafspraak. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering.

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. De deelnemers worden verzocht om de eigen scootmobiel mee te nemen. Er zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden aan deze scootmobieltraining.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober 2022 via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een mail met daarin de volledige naam en het e-mailadres te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartsluis. Meer informatie of aanmelden kan via het nummer: 088 – 524 89 20.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 27.09.22 | 11.46 UUR


advertentie

Vandaag:
1° | 0°
Meer weer...
Morgen:
0° | -2°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.19033 s