Donderdag 26.01.23 | 13.56 uur

Hasselt om de Weede, Greente en Achter ‘t Tag

Inloopbijeenkomsten over de wijkuitvoeringsplannen

Gemeente Zwartewaterland is gestart met het maken van wijkuitvoeringsplannen in een aantal wijken. Daarvoor staan een aantal inloopbijeenkomsten op de kalender. De komende weken zijn die voor de wijken Hasselt om de Weede en de Greente en Achter ’t Tag in Genemuiden.

De wijkuitvoeringsplannen gaan over vragen zoals: ‘hoe gaan we van het aardgas af?’ en ‘op welke termijn gaan we van het aardgas af?’. De beantwoording van deze vragen gebeurt in samenspraak met de bewoners van de betreffende wijken.

De gemeente wil graag met de bewoners van Hasselt om de Weede in gesprek en nodigt inwoners en instellingen uit voor inloopbijeenkomsten in Het Teeuwland (Karel Doormanstraat 30). De bijeenkomsten zijn op woensdagavond 5 oktober tussen 17.30 en 20.30 uur en donderdagochtend 6 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur

Op dinsdagavond 11 oktober is er een inloopavond voor bewoners van de Greente in Genemuiden. Deze avond is in de accommodatie van IJsclub de Eendracht (Koppel 3). Deze inloopavond is van 18.00 tot 21.00 uur.

Twee weken later gaat de gemeente met bewoners van Achter ’t Tag in gesprek. Ook deze avond (dinsdag 25 oktober) is bij IJsclub de Eendracht. Bewoners zijn ook hier welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.
Tijdens de ontmoetingen horen inwoners wat een wijkuitvoeringsplan nou eigenlijk is en hoe de gemeente daar samen met inwoners invulling aangeeft. Ook wil de gemeente graag weten wat er speelt in de wijk rondom aardgasvrij worden.

Het gaat om inloopbijeenkomsten. Bezoekers kunnen dus zelf bepalen welk tijdstip hen het beste uitkomt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vooraf al vragen of opmerkingen? Meld het via duurzaam@zwartewaterland.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 01.10.22 | 06.50 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
8° | -3°advertentie
AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.16963 s