Donderdag 23.03.23 | 22.43 uur

Raad Waar Die Staat voor bonuspunten!

‘Fleurtocht’ tijdens 'Zwartewaterland Helpt'

Op zaterdag 17 december organiseert Scouting de Veste een digitale speurtocht voor 'Zwartewaterland Helpt'. Hiermee zamelen de scoutingleden geld in voor de Fleur Bloemen Stichting. Het goede doel van Zwartewaterland Helpt.

Deze ‘Fleurtocht’ is een digitale puzzelroute waarbij je kriskras langs posten door heel Zwartewaterland rijdt. Op elke post hangt een QR-code waarmee je punten verzameld. Voor de route heb je een voertuig nodig en een QR-code scanner app op je telefoon met internetverbinding. De scouting advisereert de auto te pakken. Deelnemen op de fiets is vrijwel onmogelijk. Voor de Fleurtocht moet je je vooraf aanmelden op fleurtocht.nl. Voor wie de meeste punten verzamelt is er een leuke eerste, tweede en derde prijs.

Op 17 december ontvangen deelnemers om 12.00 uur een e-mail met een link naar de spelpagina en instructies om direct te beginnen. Op de spelpagina staat een cryptische aanwijzing naar een plek in Zwartewaterland. Als je daar aankomt hangt er een QR-code die je naar een nieuwe locatie leidt. Om te vermijden dat het erg druk wordt op plekken selecteert de computer willekeurig je volgende post om te ontdekken.

Tijdens het spel zijn er extra punten te verdienen door QR-codes langs de route te scannen en mee te spelen met het radiospel ‘Raad Waar Die Staat’. Raad je waar die staat dan krijg je extra bonuspunten. Elk uur staat de verslaggever in een andere stad. Luister dus vooral mee naar Zwartewaterland Helpt op Zwartewater FM.

Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van 5,00 euro per auto/team. Vooraf betalen is niet nodig. Aanmelden kan tot 17 december om 12.00 uur op www.fleurtocht.nl Om 16:00 uur stopt het spel en maakt de organisatie de uitslag om 16:30 uur bekend op de radio en bij Onder de Luifel. (www.fleurtocht.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 13.12.22 | 09.33 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 3°advertentie
AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.19223 s