Donderdag 26.01.23 | 13.56 uur

Oók Stefan Post verlaat voetbalvereniging Olympia'28

Hans Roeland stopt aan het einde van het seizoen als trainer

Stefan Post en Hans Roeland

Stefan Post en Hans Roeland© Gerrit Slurink

Hans Roeland gaat na dit seizoen Olympia’28 verlaten. Het is ook meteen zijn laatste klus als hoofdtrainer geweest. Ook Stefan Post, trainer van het tweede elftal, stopt na dit seizoen. Dat heeft de voetbalvereniging Olympia'28 bekendgemaakt.

Hans Roeland is sinds 2020 bezig aan zijn tweede periode bij Olympia’28. Eerder had hij tussen 2005 en 2011 de hoofdmacht onder zijn hoede. Hij heeft er straks dus negen seizoenen opzitten bij de voetbalvereniging uit Hasselt.

Roeland: ‘Dat is niet niks. En als ik dan toch ergens het hoofdtrainerschap moet afsluiten, dan is dat bij Olympia’28.’ Een belangrijke beweegreden voor de keuze is zoon Tim die in het eerste van IJVV voetbalt. Roeland wil zijn zoon meer in actie zien en dat is nu niet mogelijk. Waarschijnlijk blijft Roeland nog wel ‘actief’ in het voetbal, maar dan in een functie die hier wel mee te combineren valt.

Roeland wil nog graag kwijt dat hij altijd ‘heel veel plezier’ bij Olympia’28 heeft gehad en echt ‘een gevoel’ heeft bij de vereniging. ‘Ik hoop dan ook van harte dat we dit seizoen mooi kunnen afsluiten.’

De Technische Commissie (TC) vindt het jammer dat Hans vertrekt. Jordi van den Bosch namens de TC: ‘Wij en de spelersgroep zagen zeker potentie richting de toekomst, maar we respecteren vanzelfsprekend de goed onderbouwde beslissing van Hans. En we wensen hem het allerbeste voor de toekomst.’

Tevens heeft Stefan Post, trainer van het tweede elftal, te kennen gegeven te stoppen aan het einde van het seizoen. Hij heeft er dan 5 seizoenen op zitten. Om maatschappelijke redenen is het voor Post helaas niet meer mogelijk om één en ander te combineren. De TC vindt het jammer dat Stefan na een aantal goede seizoenen stopt en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 05.01.23 | 13.36 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
8° | -3°advertentie
AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.17515 s