Donderdag 26.01.23 | 13.56 uur

Voorlezen beleef je samen!

Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Zwartewaterland

De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van 25 januari t/m 4 februari 2023. Tijdens deze dagen is er Boek en Broodje, een kleurwedstrijd en krijg je een leuk voorleespopje als je lid wordt.

Boek en Broodje
Bij de Boni in Hasselt en de Albert Heijn in Genemuiden ligt op 4 februari tussen 9.00 en 11.00 uur een gratis kinderboek (2-6 jaar) met een broodje klaar. Kom je boodschappen doen met je kind? Kies dan ook een leuk boek uit om samen te gaan lezen thuis. Deze actie is een samenwerking tussen de Bibliotheek en de supermarkt.

Kleurwedstrijd
Tijdens de voorleesdagen kun je een kleurplaat ophalen bij een van de vestigingen in Zwartewaterland. Ben je blij met het resultaat? Lever hem dan voor 18 februari weer in bij de Bibliotheek. Je maakt altijd kans om een prijs te winnen!

Voorleespopje
Een bibliotheekabonnement is voor jongeren onder de 18 jaar gratis! Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgt iedere kind (0 tot 6 jaar) dat nieuw wordt ingeschreven het voorleespopje Maximiliaan Modderman cadeau.

Maximiliaan Modderman geeft een feestje
Maximiliaan Modderman geeft een feestje is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar! Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

De Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen, van 25 januari tot en met 4 februari, is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van (prenten)boeken. De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar en hun (groot)ouders.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 20.01.23 | 11.31 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
8° | -3°advertentie
AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.17033 s