Maandag 05.06.23 | 19.33 uur

DESZ - VV Unicum 2-4 (2-7)

DESZ met grote cijfers onderuit tegen VV Unicum

DESZ speelde zaterdag 18 maart 2023 een thuiswedstrijd tegen VV Unicum 1 uit Lelystad. Een zware kluif met een tegenstander die derde op de ranglijst staat.

DESZ begint goed aan dit affiche in Zwartsluis. Een lange bal valt achter de verdediging van Unicum. Op het oog lijkt deze bal niet te halen voor Krabbe, maar de middenvelder profiteert maximaal van een inschattingsfout van de doelman van Unicum: 1-0!

Daarna heeft DESZ het zwaar en schroeft de ploeg uit Lelystad het tempo in rap op. In minuut 20 wordt de stand gelijk getrokken en na een half uur staat DESZ ineens met 1-3 achter. Iets daarna schiet Unicum spits Lenz een bal snoeihard in het dak van het doel: 1-4.

Op slag van rust tonen de Sluzigers veerkracht. Een corner valt voor de voeten van verdediger Nieborg. Zonder nadenken bepaalt hij de ruststand op 2 tegen 4.

Na rust blijft de stand lang ongewijzigd. Tot aan de zeventigste minuut blijft DESZ redelijk in de wedstrijd, daarna gaat het snel. Mede door een hoekschop en penalty loopt Unicum in de slotfase nog weg tot 2-7. Dit is tevens ook de einduitslag.

Zaterdag aanstaande krijgen de Sluzigers weer nieuwe kansen. Dan speelt DESZ een uitwedstrijd tegen Hierden om 15:00 uur. Er zal een supportersbus worden ingezet voor deze wedstrijd.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 20.03.23 | 10.33 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 8°
Meer weer...
Morgen:
22° | 7°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.16227 s