Maandag 05.06.23 | 19.33 uur

Op zoek naar werk?

Kom kennismaken met de Banenmarkt in Zwolle

In heel veel sectoren is heel veel werk. De vraag naar mensen die van aanpakken weten en de handen uit de mouwen willen steken is enorm. Er zijn veel vacatures waarvoor geen specifieke opleiding of ervaring wordt gevraagd. Daarom organiseert Werkgeversservicepunt Regio Zwolle, waarvan de gemeente Zwartewaterland onderdeel is, twee banenmarkten waar vooral ‘instapbanen’ (met eventuele doorgroeimogelijkheden) worden gepresenteerd. Waar werkgevers uit diverse branches met actuele vacatures aanwezig zijn en met werkzoekenden in gesprek gaan over wat ze elkaar kunnen bieden.

Op woensdag 24 mei 2023 zijn werkzoekenden van harte welkom om werkgevers ’t hemd van ’t lijf te vragen. Er zijn ook medewerkers van gemeenten, UWV, Leerwerkloket en Groei Vooruit aanwezig, bij wie men met vragen terecht kan. Aanmelden hoeft niet!

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV en de gemeente Zwartewaterland en 14 andere regiogemeenten. Het Werkgeversservicepunt organiseert geregeld banenmarkten in de regio.

Werkzoekenden zijn welkom in de ontvangsthal UWV (Hanzelaan 180) te Zwolle, van 10.00-12.00 uur voor Transport & Logistiek, Techniek, Groen, Bouw Er is ook een Banenmarkt, van 14.00-16.00 uur voor de Horeca, Detailhandel en Schoonmaak.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 17.05.23 | 18.00 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 8°
Meer weer...
Morgen:
22° | 7°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.16067 s