Maandag 05.06.23 | 19.33 uur

Toeren op de lange zomeravonden?

Motor-Avond4daagse bij MTC Hasselt

Elke donderdagavond in juni de omgeving verkennen op de motor. De mooiste stukjes asfalt in de regio verwerkt in 100 km lange routes in alle windrichtingen. Dat is al jaren ht recept voor de Motor-Avond4daagse van MTC Hasselt. Ook niet-leden zijn van harte welkom zijn om n of meerdere avonden mee te rijden. Op 1, 8, 15 en 22 juni 2023 zijn er toerritten van ca. 100 km uitgezet. En mocht je een rit missen dan is er op 29 juni nog een inhaalavond.

De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19:00 uur. Verzamelen en routes laden vanaf 18:45 uur. Voor de routes betaal je 1 euro per avond.

Lekker lang licht en rustig op de weg
s Avonds motorrijden in de maand juni heeft zo zijn voordelen. Het is lekker lang licht en er zijn relatief weinig andere verkeersdeelnemers. Met het asfalt voor jezelf kun je lekker dr! En tegelijkertijd geniet je met volle teugen van het motorrijden en al het moois rond Hasselt. En neem je je motorrijdende vrienden en kennissen mee? Want motorrijden is vooral ook het delen van een passie!

Maak nader kennis met MTC Hasselt
Bij terugkomst kun je onder het genot van een drankje napraten in het clubgebouw. Ben je nog geen lid, dan is dit een mooie kans om geheel vrijblijvend nader kennis te maken met MTC Hasselt. Elke motorrijder is welkom! En mooi weer is besteld. Zie jij nog een reden om net mee te rijden?

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 22.05.23 | 11.44 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 8°
Meer weer...
Morgen:
22° | 7°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.15488 s