Maandag 05.06.23 | 19.33 uur

Grote overwinning Be Quick '28 op Sluzigers

DESZ verliest laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Zaterdag 20 mei 2023 stond op Sportpark Cingellanden de confrontatie tussen DESZ en Be Quick '28, twee clubs die elkaar goed kennen uit de regio, op het programma. Voor Be Quick '28 een belangrijke wedstrijd, want de club uit Zwolle strijdt nog altijd om handhaving in de eerste klasse. DESZ daarentegen heeft weinig meer te verliezen en wilde graag met een overwinning afscheid nemen van de vertrekkende spelers en trainers. De aftrap was om 15.00 uur.

DESZ begon de wedstrijd sterk en was in de eerste minuten dé ploeg met de grootste kansen, maar zoals vaker dit jaar is het na drie minuten Be Quick'28 die scoort. Vanaf dat moment is Be Quick de betere ploeg en maakt na 23 minuten ook de 0-2. De laatste linie van de Sluzigers wordt tot 20 meter van hun eigen goal teruggedrukt. En in de 28e minuut is daar dan ook de 0-3. Voor rust maakt Be Quick ook nog de 0-4.

In de tweede helft volgt hetzelfde spelbeeld en de mannen uit Zwolle komen dan ook snel in de 2e helft op de 0-5 en 0-6. Mika Esteie maakt na een langdurige blessure zijn rentree in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Mika slaagt er in om ondanks de grote achterstand zijn rentree te belonen met een goal en tekent voor de 1-6. Be Quick '28 nam welverdiend de drie punten mee naar Zwolle waar ook de doelpuntenmaker voor de Sluzigers volgend jaar te zien zal zijn.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers (Robert Redder, Frank Kuurman, Mika Esteie, Jarrisch Keizer, Patrick Speetjens en Ronald Kok). Zaterdag aanstaande speelt DESZ haar laatste wedstrijd van het seizoen in Apeldoorn tegen AGOVV.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 22.05.23 | 11.59 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 8°
Meer weer...
Morgen:
22° | 7°


AGENDA

POLL

  • Energietransitie gaat ons Zwartewaterland ingrijpend veranderen
 In onze gemeente moet in het algemeen meer aandacht komen voor duurzaamheid.
 Voor mij speelt het kostenaspect mee in de keuze wel of niet!
 Subsidies voor duurzame oplossingen zijn voor mij doorslaggevend!
 Ik vind het belangrijk om duurzame energie te gebruiken!

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.16206 s