Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 17.08.19 | 19.14 uur
 

Verkeersmaatregelen en werkzaamheden in Genemuiden

Gewijzigde verkeerssituatie Hasselterdijk

Van dinsdag 11 september t/m vrijdag 9 november 2018 is de Hasselterdijk in Genemuiden door werkzaamheden gestremd voor alle doorgaande verkeer. Een gedeelte van de Hasselterdijk wordt ingericht als fietspad. De verkeerssituatie voor doorgaand en bestemmingsverkeer verandert hierdoor.

Nieuwe situatie
Het middendeel van de Hasselterdijk wordt ingericht als fietspad. Doorgaand autoverkeer tussen Nijverheidstraat en Puttenstraat is in de nieuwe situatie niet meer mogelijk. Bedrijven en verenigingen aan de Hasselterdijk (bij de kolk) zijn in de nieuwe situatie alleen nog bereikbaar vanaf de Puttenstraat. De bestaande asfaltverharding wordt vervangen door een betonverharding.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer tussen Nijverheidstraat en Puttenstraat niet mogelijk. De bedrijven en verenigingen aan de Hasselterdijk (bij de kolk) zijn tot 8 oktober bereikbaar vanaf de Puttenstraat en na 8 oktober vanaf de Nijverheidstraat. (Brom)fietsers kunnen tot 8 oktober gebruik maken van de fietsroute via Schering-Inslag. Daarna moeten zij tijdelijk een andere route te kiezen. De stremmingsperiode kan langer duren, afhankelijk van de voortgang van het werk en de weersomstandigheden.

Meer informatie bij team Beheer van de gemeente Zwartewaterland, T. 14 038.
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 13.09.18 | 08.37 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie