Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Vrijdag 26.04.19 | 14.51 uur
 

Roy Ekkelenkamp verheugd over erkenning saucijzenbroodje

Het Beste Saucijzenbroodje komt uit Zwartsluis

Tijdens een vakgroepbijeenkomst van de MarketingProductGroepen (MPG) zijn dit jaar weer een tweetal producten gekeurd. Bakkerij Bosgoed uit Heeten maakt de Beste Gevulde Koek van 2019. Het Beste Saucijzenbroodje is afkomstig van Banketbakkerij Roy Ekkelenkamp in Zwartsluis.

Tevreden keurmeester
Tijdens de eerste MPG-bijeenkomst van het nieuwe jaar worden traditioneel een tweetal producten gekeurd. Dit jaar werden de gevulde koek en het saucijzenbroodje beoordeeld. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van René Jacobs uit Leiden als deskundige keurmeester. Als voormalig banketbakker was hij bijzonder tevreden over de aangeboden kwaliteit van de eigengemaakte producten.

Het erepodium
De tweede plaats in de categorie Gevulde Koek is voor Banketbakkerij Oorbeek uit IJsselstein en de top drie wordt compleet gemaakt door en Maison Pierre uit Amersfoort. Bij het Beste Saucijzenbroodje wordt de tweede plaats gedeeld door Bakkerij Gillis uit Oisterwijk en Banketbakkerij Oorbeek uit IJsselstein. Ook de derde plaats in deze categorie wordt gedeeld en wel door De 7 Heerlijkheden uit Nederhorst ten Berg, Bakkerij de Winter uit Denekamp en René Vermeij, De Echte Bakker uit Kampen.

De MarketingProductGroepen
MPG is een initiatief van Beko Groothandel en Beko Advies met het motto ‘samen naar een hoger plan’. Leden delen hun kennis van ‘grondstof tot consument’ en er worden inspirerende bedrijfsbezoeken georganiseerd.
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 11.02.19 | 16.40 UUR

Home | Mail | Copyright ©









Toon desktop versie