Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 09.12.19 | 18.19 uur
 

Extra voordelig met bus of trein?

'Ervaar het OV' tijdens Bevrijdingsfestivals!

Op zondag 5 mei vieren we de vrijheid. Ga jij naar het Bevrijdingsfestivals in Zwolle en Wageningen? Kom met het openbaar vervoer! Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je op 5 mei snel Ún voordelig naar Zwolle en Wageningen.

Goed nieuws voor iedereen die op 5 mei de vrijheid gaat vieren. Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je niet alleen snel en makkelijk met de bus of trein, maar ook heel voordelig. Bovendien heb je geen last van files of volle parkeerplaatsen en is er geen discussie over wie de Bob is. Bestel dus snel je ticket!

Verschillende acties
Ervaar het OV komt met verschillende acties voor 5 mei. Zo kun je met het speciale Bevrijdingsdagretour voor maar 6,00 euro met de bus naar Zwolle of Wageningen. Of neem voor 12,50 euro vanaf een Valleilijn station de trein naar Ede-Wageningen. Vanaf daar reis je met de bus naar Wageningen en weer terug. Of pak de Blauwnettrein vanaf Kampen, Heino of Raalte naar Zwolle voor maar 7,00 euro. Ga je naar een van de andere 14 Bevrijdingsfestivals? Reis dan met 20% korting met het 5 mei-retour van de NS. Check www.ervaarhetov.nl/5-mei voor de actievoorwaarden.

Download je e-ticket
Vier dus de vrijheid met Ervaar het OV en bestel snel je ticket. Via www.ervaarhetov.nl kun je jouw e-ticket gemakkelijk downloaden.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en verschillende vervoerders. Op www.ervaarhetov.nl worden interessante kortingsacties aangeboden en vind je informatie over leuke evenementen en attracties met de bus of trein!
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 29.04.19 | 17.27 UUR

Home | Mail | Copyright © 2019

Toon desktop versie