Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 09.07.20 | 11.00 uur
 

Politieteam geeft pluim aan inwoners van Hanzestad Hasselt

Politie bedankt inwoners voor betrappen inbrekers

De politie van Zwartewaterland heeft de bewoners van de Hanzestad bedankt die hebben geholpen bij het aanhouden van drie inbrekers, hedenochtend. Van zondag op maandag 22 juli 2019 in alle vroegte zagen buurtbewoners meerdere personen die probeerden een huis aan de Rietsnit binnen te dringen. Zij belden direct naar 112.

"Beste inwoners van Hasselt. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de hulp, van hedenochtend! Door een duidelijke melding en goed meedenken van meerdere mensen heeft Politie Zwartewaterland drie woninginbrekers op heterdaad kunnen aanhouden. Eén van hen is gebeten door een diensthond, omdat hij er vandoor ging. Dit alles gebeurde in de buurt van de Weesboom. Een mooi resultaat, waar wij extra trots op zijn, omdat het in samenwerking met jullie (als bewoners van Hasselt, red,) gebeurden", aldus Politie Zwartewaterland in een reactie.

Wel zijn er nog een paar zaken waar wij uw hulp nog bij kunnen gebruiken:

1. Één van de verdachten heeft mogelijk kleding van zich af gegooid. De politie heeft hier al naar gezocht, maar zij hebben dit nog niet gevonden. Zou u even in je tuin, kliko of andere (verstop) plekken kunnen kijken of hier een 'vreemd' kledingstuk ligt?

2. Hetzelfde verzoek geldt voor eventuele buit, denk hierbij aan sieraden, telefoons, portemonnee's etc.

3. Tijdens de actie is een collega van Politie Zwartewaterland zijn uitschuifbare wapenstok verloren. Het betreft een ingeschoven of een uitgeschoven wapenstok.


Heef u iets gevonden wat mogelijk in verband staat met bovenstaande, raak het niet aan maar laat het Politie Zwartewaterland dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door het sturen van een Privébericht (Facebook Politie Zwartewaterland) of door te bellen met 0900-8844. Graag niet onder dit bericht reageren als u iets gevonden hebt. (Registratienr. 2019324592)

Gerelateerde artikelen:

reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 22.07.19 | 14.41 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie