Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 14.07.20 | 13.07 uur
 

Overijsselse Minioren Club Meet

ZvZwartsluis verovert tweede plaats in Zwole

Zaterdag 9 november 2019 deed ZvZwartsluis met 14 minioren (leeftijd 8 t/m 11 jaar) mee aan de eerste voorrondes van de Minioren Club Meet in Zwolle. De ZvZ minioren behaalden een verrassende tweede plaats, kort na de nummer 1.

De groep ZvZ zwemmers bestond uit Arthur Alberts, Hanna Bakker, Ruben Buit, Jimmy Fisca, Anna Fix, Dylan Freriksen, Ryan Freriksen, Danique Hoorn, Sophie Kamphof, Wessel Poelman, Jaydey Schonewille, Charlotte Smelt, Paula Felicia Spans en Diede Veld. Voor alle zwemmers was er een mooi aandenken aan deze gezellige, sportieve wedstrijd. Bekijk alle gezwommen tijden op https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/webkalender/wedstrijd/19406/

Landelijke Club Meet
Dit jaar zijn er twee voorrondes voor de Nationale Minioren Club Meet. De tweede regionale voorronde wordt in februari 2020 gehouden. De resultaten van beide wedstrijden samen bepalen welke zwemverenigingen er naar de landelijke Arena Club Meet in Den Haag mogen komen. Natuurlijk hopen de minioren van ZvZ ook hierbij te zijn!

10-Kamp
Op dezelfde dag startte ZvZwartsluis met een andere groep zwemmers op de 10-Kamp in Urk. Naast vele PRís werden er in de verschillende leeftijdscategorieŽn ook prachtige medailles behaald. Aimťe Hoorn zwom naar het goud op 25 meter schoolslag en de 25 meter rugslag. Voor Rosa Visscher was er zilver op de 50 meter rugslag. Cas Kleinpenning behaalde brons op zowel de 100 meter wisselslag als de 50 meter rugslag. Voor diezelfde afstanden werd Rick Smelt het zilver omgehangen. JuliŽtte Jansen zwom op zowel de 100 meter wisselslag als de 50 meter rugslag naar het goud en tot slot was de 50 meter wisselslag van Julian Hansman goed voor brons.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 12.11.19 | 11.40 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie